Telefon:

Név:

E-mail cím:

A részvételi díjakról

A Tűzmadár Alapítvány 2009 óta működteti a Tűzmadár Házat, ahol a daganatos betegek pszichoszociális rehabilitációját segítő szolgáltatásokat kínálunk. Ezen idő alatt több ezer órában biztosítottunk egyéni konzultációkat és csoportfoglalkozásokat, s oktattunk olyan ismereteket, készségeket, amely sok száz rákbeteg számára nyújtottak segítséget a betegséggel való megküzdésben. Célunk továbbra is az, hogy a betegek mellett álljunk a legnehezebb időszakban, a diagnózist követően, amikor kiegészítő terápiás lehetőségeket, eszközöket, megküzdési stratégiákat keresnek, vagy amikor azért szeretnének tenni, hogy a betegség kiújulását megakadályozzák.

Szolgáltatásainkat nagylelkű adományoknak, támogatásoknak és elnyert pályázati lehetőségeknek köszönhetően ingyenesen biztosítottuk ezen időszak alatt.

A jövőben terápiás szolgáltatásaink csökkentett részvételi díj ellenében vehetőek igénybe. Ez a díj valójában egy jelképes összeg, a valós (piaci) konzultációs- és tanfolyami díjak töredéke. A két összeg közötti különbözet térítését továbbra is a Tűzmadár Alapítvány, s az alapítvány keretein belül működő Tarpai Emese Body-Mind Centrum vállalja. Ezen felül, természetesen köszönettel veszünk minden támogatást azoktól, akiknek anyagi lehetőségei ezt megengedik.

Nem szeretnénk elvenni a lehetőséget azoktól sem, akik számára a minimális regisztrációs díj is megoldhatatlan anyagi terhet jelent. Számukra lehetővé tesszük, hogy szociális alapon mentesüljenek a díj megfizetésétől. A díjmentességet az alapítvány kuratóriumától kell igényelni.

A csökkentett részvételi díj azt a célt szolgálja, hogy a jövőben még több beteg ember számára tudjunk, még szélesebb körű szolgáltatást nyújtani, segítve őket a megküzdés, felépülés és az egészségmegőrzés útján. Ha ön is egyetért céljainkkal, kérjük, segítse az alapítványnál folyó gyógyulást segítő munkát a csökkentett részvételi díj megfizetésével, vagy anyagi támogatással.

Köszönjük megértő együttműködését!

Előítélet-mentes sorstársak a Tűzmadárban 2013-11-10 19:18

Az egészséges ember a jelent, de jövőjét is csak egészségesként tudja elképzelni. Hárít, minden kórság gondolatától irtózik, még akkor is... részletek