Tűzmadár ház segítő foglalkozások

Hírlevél fel- és leiratkozás
esetén kérjük, küldjön e-mailt vagy telefonáljon.

DÍJAK-PÁLYÁZATOK

Minden évben két pályázat kerül meghírdetésre.

TARPAI EMESE TŰZMADÁR DÍJ pályázat

A díj 2010. óta kerül átadásra.

A Tűzmadár alapítvány évek óta meghirdeti egyik kiemelkedő támogatónk tiszteletére és emlékére a TARPAI EMESE DÍJAT mindazoknak, akik a daganatos betegséggel megbírkózva e folyamatot valamely kreatív keretbe fogalmazzák meg (kreatív kelet lehet egy életút - életpálya is, amely kifejezi azt a tudatosodása, fejlődési ívet, ami hozzásegített a megküzdési folyamat megerősítéséhez.
A díj keletkezéséről többet olvashat ide kattintva.

Várunk személyes és/vagy csoportos alkotásokat, írásokat a daganatos betegségükkel küzdőktől (festményt, verset, esszét, novellát, zenei művet, főzést, életritmus kialakítása, érzelmek és gondolataink kezelése, stb.,) melyek bemutatják a lélek belső utazását, a karantén okozta nehézségek ellenére valamely kreatív megküzdési folyamatot.

A 2020. év pályázók témája:

MEGKÜZDÉSEM A KARANTÉNBAN

A pályázatot kérjük eljuttatni fedőnévvel ellátva, és egy külön lezárt borítékban a saját nevet elérhetőséget is jelezve a Tűzmadár Házba, vagy emailen a tuzmadar@tuzmadaralapítvány.hu emailre

2020. augusztus 24-ig.

Rohánszky Magda az Év onkopszichológusa Díj, melyet 2020-ban alapítotunk ÉS Június 20-n meghírdetünk, majd a következő év, 2021-ben február 24-n átadunk.

A díj tiszteletet állít azoknak az onkopszichológia területén állhatatos és kitartó munkát végző munkatársaknak, akik a komplex és integrált onkopszichológia, a holisztikus gyógyítás szellemében munkájukkal a tudomány legújabb eredményeit képesek a gyakorlatba integrálni és a hazai intézményi rendszert sem figyelmen kívül hagyva élenjáró tudásukat és az érintetteket, betegeket szolgáló szerető jelenléttel olyan praxist folytatnak, amely a Tűzmadár szellemiségét is tükrözi.  Emellett a szakma számos művelője közötti partnerség, együttműködés, harmónia és összhang kialakításán is fáradoznak.  Munkáukkal nyomot hagynak  és az orvos-pszichológus-más segítők, képzők és fejlesztők és az érintettek közötti egészséges partnerséget ápolják.

Beadási határidő 2020-ban: december 31.

A pályázatot, javasolt személyt és elérhetőségét és indoklást, kérjük küldjék el a tuzmadar@tuzmadaralapítvány.hu email címre.  Kérdéseikkel is itt kereshetnek bennünket, vagy az alapítvány telefonszámán.