Telefon:

E-mail cím:

Támogatás

HARCOLJON VELÜNK A RÁK ELLEN

"A harcos tudja, hogy a nagy álmok sok kicsiből állnak, ugyanúgy, ahogy a nap fénye is milliónyi kis sugárból adódik össze." (P. Coelho)

A Tűzmadár Házban sok harcos fordul meg naponta. Betegek és gyógyítók, akiknek álmaiból, terveiből sugárzik a belső erő, a hit és a szeretet.

Talán ön személyesen is megvívta már a maga harcát a rákkal, vagy tanúja, segítője volt valamely szeretett családtagja, barátja emberfeletti küzdelmének. Ha igen, bizonyára megtapasztalta, érezhette milyen nehéz, mégis mennyire felemelő reményt adni, segítő kezet nyújtani valakinek, hogy megvívhassa saját csatáját a betegséggel.
A célunk közös: minden lehetséges eszközzel segíteni a „harcosokat” a rák legyőzésében, a gyógyulásban.
A Tűzmadár Alapítvány közhasznú szervezet, mely a kezelés helyétől függetlenül az ország egész területéről fogadja a rákbetegeket. Az ön által adományozott összeget 100%-ban a daganatos betegek segítésére fordítjuk, ez az összeg is hozzájárul, hogy évről évre egyre több, a rák riasztó diagnózisával szembesülő beteg kaphasson segítséget megküzdéséhez.
Az önhöz hasonló nagylelkű magánszemélyek és családok önzetlen adományai nélkül nem tudnánk segítő tevékenységünket folytatni.

Hogyan segíthet:

• Pénzbeli adományával a Tűzmadár Alapítvány bankszámlájára történő utalással Bankszámlaszámunk: 10300002-20249829-00003285
  • Személyi jövedelemadó 1%-ának felajánlásával
  • Közhasznú szervezetként köszönettel vesszük, ha alapítványunk javára rendelkezik személyi jövedelemadója 1%-áról. Adószámunk: 18120763-1-41; az alapítvány pontos neve: Tűzmadár Alapítvány a Minőségi Életért. A rendelkező nyilatkozat innen tölthető le.

• Tárgyi adománnyal
    Köszönettel veszünk minden, a gyógyulást elősegítő, vagy az alapítvány irodai háttértevékenységét szolgáló eszközt, tárgyi felajánlást. (gyógytorna eszközök, polifoam, teák, nyomtatópapír, stb.)

• Önkéntes tevékenységgel
    Ha idejét, kedvességét, empátiáját szeretné felajánlani – szeretettel várjuk. Sok betegnek szerezhet majd örömet tevékenységével.

• Szakértelemmel
    Ha a segítő szándék szakértelemmel párosul – csodákra képes. Tanácsadó csapatunk örömmel vár szakértőket önkéntesként az alábbi területekre: onkopszichológia, onkológia, dietetika, életmód tanácsadás, jóga.

Köszönjük támogatását!

Előítélet-mentes sorstársak a Tűzmadárban 2013-11-10 19:18

Az egészséges ember a jelent, de jövőjét is csak egészségesként tudja elképzelni. Hárít, minden kórság gondolatától irtózik, még akkor is... részletek